秋霞电影网午夜鲁丝片无码,真人h视频免费观看视频,囯产av无码片毛片一级,免费夜色私人影院在线观看,亚洲美女综合香蕉片,亚洲aⅴ天堂av在线电影猫咪,日韩三级片网址入口

歡迎來到裝配圖網(wǎng)! | 幫助中心 裝配圖網(wǎng)zhuangpeitu.com!
裝配圖網(wǎng)
ImageVerifierCode 換一換
首頁 裝配圖網(wǎng) > 資源分類 > DOC文檔下載  

2020年高中英語 Module 6 Animals in Danger單元質(zhì)量評估檢測卷(六) 外研版必修5

  • 資源ID:100628663       資源大?。?span id="mzebxcnn0" class="font-tahoma">2.40MB        全文頁數(shù):20頁
  • 資源格式: DOC        下載積分:26積分
快捷下載 游客一鍵下載
會(huì)員登錄下載
微信登錄下載
三方登錄下載: 支付寶登錄   QQ登錄   微博登錄  
二維碼
微信掃一掃登錄
下載資源需要26積分
郵箱/手機(jī):
溫馨提示:
用戶名和密碼都是您填寫的郵箱或者手機(jī)號,方便查詢和重復(fù)下載(系統(tǒng)自動(dòng)生成)
支付方式: 微信支付   
驗(yàn)證碼:   換一換

 
賬號:
密碼:
驗(yàn)證碼:   換一換
  忘記密碼?
    
友情提示
2、PDF文件下載后,可能會(huì)被瀏覽器默認(rèn)打開,此種情況可以點(diǎn)擊瀏覽器菜單,保存網(wǎng)頁到桌面,就可以正常下載了。
3、本站不支持迅雷下載,請使用電腦自帶的IE瀏覽器,或者360瀏覽器、谷歌瀏覽器下載即可。
4、本站資源下載后的文檔和圖紙-無水印,預(yù)覽文檔經(jīng)過壓縮,下載后原文更清晰。
5、試題試卷類文檔,如果標(biāo)題沒有明確說明有答案則都視為沒有答案,請知曉。

2020年高中英語 Module 6 Animals in Danger單元質(zhì)量評估檢測卷(六) 外研版必修5

單元質(zhì)量評估檢測卷(六) (時(shí)間:120分鐘 滿分:150分) 第一部分 聽力(共兩節(jié),滿分30分) 第一節(jié) (共5小題;每小題1.5分,滿分7.5分) 聽下面5段對話。每段對話后有一個(gè)小題,從題中所給的A、B、C三個(gè)選項(xiàng)中選出最佳選項(xiàng)。聽完每段對話后,你都有10秒鐘的時(shí)間來回答有關(guān)小題和閱讀下一小題。每段對話僅讀一遍。 1.What are the speakers talking about? A.Weather.    B.Clothes.    C.News. 2.What is the woman going to do? A.Help the man. B.Take a bus. C.Get a camera. 3.Why does the man feel upset? A.A guy stole his clothes. B.He found his clothes ugly. C.Someone said he was ugly. 4.What kind of music does the woman like? A.Classical music. B.Rock music. C.Country music. 5.What is the weather like now? A.It's sunny. B.It's rainy. C.It's cloudy. 第二節(jié) (共15小題;每小題1.5分,滿分22.5分) 聽下面5段對話或獨(dú)白。每段對話或獨(dú)白后有幾個(gè)小題,從題中所給的A、B、C三個(gè)選項(xiàng)中選出最佳選項(xiàng)。聽每段對話或獨(dú)白前,你將有時(shí)間閱讀各個(gè)小題,每小題5秒鐘;聽完后,各小題將給出5秒鐘的作答時(shí)間。每段對話或獨(dú)白讀兩遍。 聽第6段材料,回答第6、7題。 6.When will the two speakers meet? A.On the 13th. B.On the 14th. C.On the 15th. 7.What is the man doing? A.Changing his schedule. B.Making an apology to the woman. C.Inviting the woman to lunch. 聽第7段材料,回答第8至10題。 8.How much should the man pay each term? A.70 pounds. B.105 pounds. C.210 pounds. 9.How often will the man have classes? A.Every day. B.Once a week. C.Twice a week. 10.Why did the man choose the course? A.He is interested in it. B.He will live in Greece. C.It is good for his job. 聽第8段材料,回答第11至13題。 11.What did Karen ask the woman to do? A.Go to a party. B.Go on a picnic. C.Go to the movie. 12.What will the woman do later? A.Call Karen. B.Call Mary. C.Call John. 13.What is John's suggestion? A.Eating in a restaurant. B.Cooking food at home. C.Cooking food outside. 聽第9段材料,回答第14至16題。 14.Where will the woman go on weekends? A.To the store. B.To the library. C.To the beach. 15.What do we know about the man? A.He often camps. B.He seldom camps. C.He sometimes camps. 16.What will the man do in the afternoon? A.Go swimming. B.Play basketball. C.Sing and tell jokes. 聽第10段材料,回答第17至20題。 17.How does an Asian feel if someone touches his head? A.Bored. B.Dangerous. C.Happy. 18.What does an American's smile show? A.Friendliness. B.Sadness. C.Puzzle. 19.Where did smiling mean a person was foolish? A.In Japan. B.In old Korea. C.On the island of Puerto Rico. 20.What does putting your feet up show in America? A.I am relaxed. B.I am impolite. C.I am excited. 錄音材料 Text 1 W: What's going on? It's May and we still have to wear warm clothes. M: ①Well, there's some good news on the radio. You probably can wear shorts tomorrow. Text 2 M: Excuse me. Do you have time to help take a picture of us? W: Oh, I'm sorry.②I've got to catch a bus. M: That's OK. Text 3 M: I saw someone in the supermarket today. He was dressed in the same cloth as me.③The cloth looked so ugly. W: Oh, that's interesting. M: ③But when I went up to him, I saw it was me, myself, in a mirror. Text 4 W: What kind of music do you like? M: I enjoy nearly all kinds of music, especially country music and classical music. What about you? W: ④I like rock music. Text 5 W: Peter, how is the weather now? Is it still raining? M: No,⑤but there's still lots of clouds. The weatherman said the sun wouldn't come out until next week. Text 6 M: Are you free on the 13th? I was wondering if we could have lunch together. W: No, I'm afraid not. I'm meeting John then. How about the l4th? M: The 14th?Let me check my schedule. Oh, I'm sorry;I'm in a meeting the whole day. W: I can also manage the day after. Are you free then? M: ⑥You mean the 15th? Let me see. Yes, I think I am. ⑥⑦Shall we meet for lunch at the Mash Restaurant? W: Good idea. What time should we meet? M: Is 1 o'clock OK with you? W: Great, see you then. Text 7 W: Can I ask you about your evening class? M: Yes. W: Right. What evening class do you go to? M: Er, Modern Greek for beginners. W: Could I ask you how much that course costs? M: Er, ⑧210 pounds a year, and there are three terms. W: How many people are there in the class? M: About 20. W: And when is the class? M: ⑨On Saturday evening, from 7 till 9 o'clock. W: Why did you decide to do the course? M: ⑩Well, it's good for my job, because I work for a travel company. W: Thanks very much. You were really very helpful. M: You're welcome. Text 8 W: John, I'm supposed to go on a picnic tomorrow with Mary, ?but now Karen has asked me to go to a movie with her. M: You need my advice? W: Yes. M: If I were you, I'd go on the picnic. W: Well, I really want to see this movie. M: You can always see the movie some other time. Anyway, you agreed to go with Mary first. W: You're right, John. ?I'll call Karen later to find another time for the movie. Now you may help me decide what food to prepare for the picnic. Would it be better to cook food at home and take it with us, or should we cook something there? M: There may not be a place to cook. ?Besides, it's easier to cook food in your own kitchen. Text 9 M: What are you going to do after you return from Washington? W: I'm going to stay in the city. M: What will you do all day? W: I'm going to work with my father at the store. In the evening, I'll read books. ?On weekends, I'll go to the beach with my family. M: Have you ever worked on campus? W: No, I have been working with my lessons. But I can learn. What are you going to do this summer? M: I'm going to camp. ?I've been to camp many times in the last four years. W: What are you going to do on the camp? M: Well, in the morning, we go swimming. ?In the afternoon, we play basketball. We sit around a campfire at night. We sing and tell stories. W: That sounds wonderful. M: Yes, it is. Text 10 Different people from different countries have different customs. Here are some examples. For many Americans, touching a child on the head is a sign of love and caring. However, in many countries in Asia, people believe that the soul is contained inside a person's head. ?Therefore, if another person touches their heads, they feel that their souls are in danger. ?Americans smile to show friendliness and amusement. In Japan, people not only smile when they are happy, they also smile when they are sad, angry or puzzled. ?In old Korean culture, smiling meant that a person was foolish or thoughtless. On the island of Puerto Rico, a smile has many good meanings, including “Please” “Thank you” and “You're welcome”. ?In America, when a person puts his feet up when facing another person, it shows he is relaxed, but in some Asian countries, to put your feet in front of another person is very impolite. 答案:1.A 2.B 3.B 4.B 5.C 6.C 7.C 8.A 9.B 10.C 11.C 12.A 13.B 14.C 15.A 16.B 17.B 18.A 19.B 20.A 第二部分 閱讀理解(共兩節(jié),滿分40分) 第一節(jié) (共15小題;每小題2分,滿分30分) 閱讀下列短文,從每題所給的A、B、C和D四個(gè)選項(xiàng)中,選出最佳選項(xiàng)。 A Animal Conservation Many animal and plant species have become extinct and many more are in critical danger. Finding ways to protect the earth's wildlife and conserve the natural world they inhabit(居住)is now more important than ever. The Dodo The Dodo is a classic example of how human caused damage to the earth's biology. The flightless Dodo was native to the Island of Mauritius in the Indian Ocean. The easily controlled bird became a source of food for sailors and was attacked by animals introduced to the island by humans such as pigs, monkeys and rats. The population of Dodos rapidly decreased and the last one was killed in 1681. Rhinos The Rhino(犀牛)horn is a highly prized item for Asian medicine. This has led to the animal being hunted in its natural habitat. Once widespread in Africa and Eurasia,most rhinos now live in protected natural parks and reserves. Their numbers have rapidly decreased in the last 50 years, and the animals remain under constant threat from poachers. The Giant Panda The future of the WWF's symbol is far from certain. As few as 1,000 remain in the wild. The Chinese government has set up 33 panda reserves to protect these beautiful animals. However,the panda's distinct black and white patched coat fetches a high price on the black market and determined poachers still pose(造成)one of the most serious threats to the animals. Whales Despite the fact that one third of the world's oceans have been declared whale sanctuaries(保護(hù)區(qū)),7 out of 13 whale species remain endangered. Hunted for their rich supply of oil,their numbers have decreased to just 300. Collisions(碰撞)with ships,poisonous pollution and being caught in fishing nets are other major causes of whale deaths. Tigers The last 100 years has seen a 95% reduction in the numbers of remaining tigers to between 5,000 and 7,000 and the Bali,Javan,and Caspian tigers are already extinct. The South China tiger is precariously close to disappearing,with only 20 to 30 still alive. Like the Rhino horn,tigers' bones and organs are sought after for traditional Chinese medicines. These items are traded illegally along with tiger skins. 【解題導(dǎo)語】 本文主要介紹了五種野生動(dòng)物及其(瀕臨)滅絕的原因。 21.Which group of the following animals has already ceased to exist according to the text? A.The Dodo,Rhino and Giant Panda. B.The Rhino,Whale and South China Tiger. C.The Rhino,Panda,Whale and Tiger. D.The Dodo and the Bali,Javan,and Caspian tigers. 解析:選D 細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)文章第二段的 “The population of Dodos rapidly decreased and the last one was killed in 1681.”一句可判斷Dodo是滅絕的動(dòng)物之一,再根據(jù)最后一段中的 “the Bali,Javan,and Caspian tigers are already extinct”一句可得出其他幾種。 22.________ can serve as a cure for certain diseases. A.The whale's rich oil B.The panda's black and white patched coat C.The Rhino horn and tigers' bones and organs D.The Dodo's delicious meat 解析:選C 細(xì)節(jié)理解題。文章的第三段和最后一段提到 “犀牛角和虎骨及器官”有很高的藥用價(jià)值。 23.Which of the following statements is NOT true? A.The number of South China tigers has reached crisis point. B.Many animals are threatened with extinction as a result of human activity. C.People hunt for the endangered animals for high profit. D.The whale is the representing mark for the WWF. 解析:選D 細(xì)節(jié)理解題。從第四段中的 “The future of the WWF's symbol is far from certain. ”一句可得出 “世界自然保護(hù)基金組織”的圖案標(biāo)志是 “大熊貓”,而不是 “鯨”。 B Many years ago, when we were a young couple with two small children, aged 2 and 4, we were practically impecunious.My in­laws lived from hand to mouth, so we didn't expect any help from them. My parents lived a great distance away, and I was too ashamed to let them know about our situation. My husband was trying to earn a living with an old pick­up truck, carrying groceries for local shopkeepers, but it was constantly breaking down. It took almost all the money we had to have it fixed. The truck was also the only means of transportation for us. We lived in the countryside, and we always used the back door because the driveway led to it. One winter evening, I stepped outside to take a bag of trash to the barrel and almost tripped over something. It was nearly dark, and I had to bend down to see what it was. I could hardly believe my eyes. There sat a large basket loaded with food. It was heavy, so I called my husband to carry it into the house. Once inside, we discovered two loaves of bread, some butter, several cans of vegetables, a can of orange sauce, and a large turkey. There was so much that I couldn't remember it all, but it was everything we needed fo fix a wonderful dinner—everything except potatoes. A little while later I remembered that I hadn't taken the trash to the barrel. By now it was dark, so I had to turn on the yard light—and that's when I spotted a small bag of potatoes sitting on the porch. That dinner was the best I could remember. We weren't able to thank our donators, though, because we never found out who had been so generous in helping a struggling young family. Whoever it was, we are forever grateful. 【解題導(dǎo)語】 本文是一篇記敘文。 “我”和丈夫有兩個(gè)孩子,很多年前,我們生活貧困,但羞于將處境告訴父母。丈夫用一輛舊卡車送貨謀生。一天晚上, “我”在家門口發(fā)現(xiàn)一籃子豐盛的食物,那一餐令 “我”終生難忘。 “我”將永遠(yuǎn)感謝那位送食物給 “我”家的人。 24.Which of the following can replace the underlined word “impecunious” in Paragraph 1? A.Generous.         B.Harmonious. C.Penniless. D.Stubborn. 解析:選C 詞義猜測題。根據(jù)第一段最后一句 “My parents lived a great distance away, and I was too ashamed to let them know about our situation. ”可知, “我”的父母住在很遠(yuǎn)的地方, “我”羞于讓他們知道我們的處境;結(jié)合該段中的 “when we were a young couple with two small children, aged 2 and 4, we were practically impecunious”可知,我們是有著兩個(gè)孩子的年輕夫妻,據(jù)此可以推知,我們的日子過得相當(dāng)貧窮,才會(huì)羞于讓遠(yuǎn)方的父母知道我們的情況。據(jù)此可以判斷,畫線詞意為 “貧窮的”,故C項(xiàng)正確。 25.How did the author's husband support the family? A.By starting a garage. B.By selling food door to door. C.By delivering goods. D.By working as a shop assistant. 解析:選C 細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)第二段第一句的 “My husband was trying to earn a living with an old pick­up truck, carrying groceries for local shopkeepers”可知, “我”的丈夫用一輛舊卡車為當(dāng)?shù)氐牡曛魉拓浿\生,故C項(xiàng)正確。 26.How did the author feel when she saw the basket? A.She was annoyed. B.She was astonished. C.She was terrified. D.She felt a sense of relief. 解析:選B 細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)第三段最后兩句 “I could hardly believe my eyes. There sat a large basket loaded with food. ”可知,看到一籃子的食物, “我”幾乎不能相信自己的眼睛;據(jù)此可以判斷,作者很驚訝,故B項(xiàng)正確。 27.What may be the best title for the text? A.A helping hand in time B.A struggling young couple C.A tale of potatoes D.A reward from a stranger 解析:選A 標(biāo)題歸納題。通讀全文可知,本文主要講述了 “我”和丈夫有兩個(gè)孩子,生活貧困,但羞于將處境告訴父母。丈夫用一輛舊卡車送貨謀生。一天晚上, “我”在家門口發(fā)現(xiàn)一籃子豐盛的食物,那一餐令 “我”終生難忘。 “我”將永遠(yuǎn)感謝那位送食物給 “我”家的人。據(jù)此可以判斷,A項(xiàng)最能概括文意,體現(xiàn)文章主旨,故A項(xiàng)正確。 C The San Diego Zoo has been a lovely home for giant pandas since two of the black­and­white pandas came to visit in 1987. This week there was snow in San Diego—well,at least for a lucky group of giant pandas. Over 15 tons of snow was blown into the San Diego Zoo's panda area on Tuesday morning to give the endangered pandas a chance to play. They would experience the snow just like living in their natural habitat. The snow day was a first for Xiao Liwu whose name means “ Little Gift”.He was the sixth baby panda born to Bai Yun. Xiao Liwu was jumping on Mom,playing with her and getting used to being thrown in the snow by mama panda. Jennifer Becerra,San Diego Zoo keeper said, “He was really enjoying the snow and running around. I've never seen him so happy. ” All the San Diego Zoo's giant pandas are from China,as part of a long­term captive breeding(人工養(yǎng)殖)program. Four of Xiao Liwu's brothers have already been moved from California to China. Today there are 44 giant pandas living in zoos outside of China,where their only natural home is. As just 1, 600 pandas are thought to be left in the wild,researchers insist that captive breeding is an important way to study and protect the endangered pandas. Not only because of the habitat loss from human activities and low reproductive rate(繁殖率),giant pandas' survival is also affected by climate change. A study showed that global warming could kill much of their main food,bamboo,over the next century. 【解題導(dǎo)語】 這篇文章講述了生活在圣地亞哥動(dòng)物園的大熊貓。為了給它們一個(gè)玩耍的機(jī)會(huì),人們給它們送來了很多雪,它們玩得非常高興。 28.Why was the snow blown into the San Diego Zoo's panda area? A.To stop the bamboos from dying. B.To give the pandas a chance to play. C.To help the pandas live in their natural habitat. D.To make Xiao Liwu happy. 解析:選B 細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)文章第二段的“Over 15 tons of snow was blown into the...”可知,為了給熊貓一個(gè)玩耍的機(jī)會(huì),超過15噸的雪被吹進(jìn)了圣迭戈動(dòng)物園的熊貓區(qū)域。故選B。 29.What is NOT the factor that influences the giant pandas' number? A.The loss of habitat. B.Low reproductive rate. C.Human research. D.Climate change. 解析:選C 根據(jù)文章可知,生存環(huán)境的喪失,很低的繁殖率,地球變暖是熊貓數(shù)量減少的原因。故選C。 30.Which of the following is the best title of this passage? A.Giant Pandas in San Diego Zoo B.Giant Pandas in Danger C.Xiao Liwu's Happy Time D.How to Protect Giant Pandas 解析:選A 標(biāo)題歸納題。本文主要講了圣迭戈動(dòng)物園的熊貓。故選A。 31.Which of the following is TRUE according to the passage? A.Captive breeding is the most useful way to protect giant pandas. B.More than 44 giant pandas live in zoos outside of China now. C.China is the only natural home of giant pandas. D.Xiao Liwu was afraid of being thrown in the snow by mama. 解析:選C 細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)最后一段的“Today there are 44 giant pandas living in zoos outside of China,where their only natural home is. ”可知,中國是大熊貓唯一的自然棲息地。故選C。 D Animals can move from place to place,but plants cannot. When an animal is under attack,it can run away or fight back. Plants certainly cannot run away,and they lack teeth and claws. But plants can defend themselves by using both physical and chemical means. Some plants have their own ways to keep animals away. For example,the leaves of the holly plant have sharp spines(刺)that discourage grass­eating animals. Holly leaves on lower branches have more spines than leaves on upper branches. This is because the lower leaves are easier for most animals to reach. Some plants,such as the oak tree,have thick and hard leaves that are difficult for animals to eat. Some grasses may contain a sandy material;eating such grasses wears down the animal's teeth. Many plants also have chemical defenses,some plants produce chemicals that taste bitter or cause an unpleasant reaction. Some plants may fight against an attack by increasing the production of these chemicals. When a caterpillar(毛蟲)bites a tobacco leaf,the leaf produces a chemical messenger. This messenger sends to the roots the information to produce more nicotine. The higher levels of nicotine discourage the caterpillar. Many plants depend on both physical and chemical defenses. A certain plant in China,for instance,has prickly(多刺的)leaves,and each prickle contains poisonous venom(毒液).A single experience with this kind of plant will teach an animal to stay away from it in the future. 【解題導(dǎo)語】 本文主要介紹了植物的一些防御外敵侵犯的方法。 32.The holly plant has more spines on the lower leaves because most animals ________. A.a(chǎn)re not tall enough B.like the lower leaves only C.a(chǎn)re not clever enough D.can get the lower leaves easily 解析:選D 細(xì)節(jié)理解題。文章第二段介紹,冬青植物底部的葉子刺更多是一種自我保護(hù)手段,因?yàn)榈撞康娜~子容易被動(dòng)物吃掉。 33.To defend themselves,oak trees use ________. A.chemical means B.physical means C.bitter chemicals D.sandy materials 解析:選B 細(xì)節(jié)理解題。由文章第三段可知,橡樹是采取 “物理”手段保護(hù)自己。 34.How does tobacco protect itself against an attack from a caterpillar? A.Its leaves fight against the attack by physical means. B.Its roots send a messenger to discourage the caterpillar. C.Its roots increase the production of nicotine when it is attacked. D.Its leaves produce poisonous sand to drive the caterpillar away. 解析:選C 細(xì)節(jié)理解題。文章倒數(shù)第二段介紹,當(dāng) “煙草”受到毛蟲襲擊的時(shí)候,它會(huì)傳送信息到根部,增加 “尼古丁”的含量。 35.What would be the best title for this passage? A.Plants and Animals B.How Plants Defend Themselves C.Attacks and Defenses D.How Animals Eat Plant Leaves 解析:選B 標(biāo)題歸納題。從文章介紹的 “植物受到動(dòng)物攻擊時(shí)采取自我保護(hù)或防御手段”可得出答案。 第二節(jié) (共5小題;每小題2分,滿分10分) 根據(jù)短文內(nèi)容,從短文后的選項(xiàng)中選出能填入空白處的最佳選項(xiàng)。選項(xiàng)中有兩項(xiàng)為多余選項(xiàng)。 Everybody gets stressed from time to time. __36__ Some ways of dealing with stress,like screaming or hitting someone,don't solve much. But other ways, like talking to someone you trust,can lead you to solve your problem or at least feel better. Try taking these four steps the next time you are stressed: Get support. When you need help,reach out to the people who care about you. Talk to a trusted adult,such as a parent or other relatives. __37__ They might have had similar problems,such as dealing with a test,or the death of a beloved pet. Don't take it out on yourself. Sometimes when kids are stressed and upset they take it out on themselves. Oh, dear, that's not a good idea. Remember that there are always people to help you. Don't take it out on yourself. __38__ Try to solve the problem. After you're calm and you have support from adults and friends,it's time to get down to business. __39__ Even if you can't solve it completely,you can solve a part of it. Be positive. Most stress is temporary. Remember stress doesn't go away, unless you figure out the problem and start working on solving it. These steps aren't magic,but they do work. And if you can stay positive as you make your way through a tough time,you'll help yourself feel better even faster. __40__ A.Then,find a way to calm down. B.And d

注意事項(xiàng)

本文(2020年高中英語 Module 6 Animals in Danger單元質(zhì)量評估檢測卷(六) 外研版必修5)為本站會(huì)員(Sc****h)主動(dòng)上傳,裝配圖網(wǎng)僅提供信息存儲空間,僅對用戶上傳內(nèi)容的表現(xiàn)方式做保護(hù)處理,對上載內(nèi)容本身不做任何修改或編輯。 若此文所含內(nèi)容侵犯了您的版權(quán)或隱私,請立即通知裝配圖網(wǎng)(點(diǎn)擊聯(lián)系客服),我們立即給予刪除!

溫馨提示:如果因?yàn)榫W(wǎng)速或其他原因下載失敗請重新下載,重復(fù)下載不扣分。




關(guān)于我們 - 網(wǎng)站聲明 - 網(wǎng)站地圖 - 資源地圖 - 友情鏈接 - 網(wǎng)站客服 - 聯(lián)系我們

copyright@ 2023-2025  zhuangpeitu.com 裝配圖網(wǎng)版權(quán)所有   聯(lián)系電話:18123376007

備案號:ICP2024067431-1 川公網(wǎng)安備51140202000466號


本站為文檔C2C交易模式,即用戶上傳的文檔直接被用戶下載,本站只是中間服務(wù)平臺,本站所有文檔下載所得的收益歸上傳人(含作者)所有。裝配圖網(wǎng)僅提供信息存儲空間,僅對用戶上傳內(nèi)容的表現(xiàn)方式做保護(hù)處理,對上載內(nèi)容本身不做任何修改或編輯。若文檔所含內(nèi)容侵犯了您的版權(quán)或隱私,請立即通知裝配圖網(wǎng),我們立即給予刪除!